22-Decembrie-2014

IEFTIN, SIGUR, APROAPE DE CASA

Destinatia transferurilor de bani

Puteti primi banii la oricare unitate CEC Bank din judetul dumneavoastra. Plata transferurilor efectuate prin sistemul Transfer Rapid - CEC Bank este posibila in peste 1200 locatii CEC Bank raspandite in toate judetele tarii, in zona urbana sau rurala.Ultimele stiri

Transfer Rapid - Mai aproape de Romani - Transfer Rapid, serviciul de transfer de bani pentru romani, mai aproape de romani.

23.07.2010

Compania Transfer Rapid LLC si CEC Bank au desfasurat cu succes in perioada 23.07.2010 - 23.08.2010 campania in scop umanitar...

> citeste mai departe

Sunteti interesati si doriti transferuri de bani direct in cont?

01.06.2010

Am tinut cont de dorinta dumneavoastra si acum aveti posibilitatea de a trimite bani prin serviciul Transfer Rapid - CEC Bank direct in contul din Romania.

> citeste mai departe

Extindere Retea

12.08.2010

Ne-am extins reteaua de agentii din Italia pentru a veni in sprijinul clientilor nostri...

> citeste mai departe

COMPANIE
PRODUSE SI SERVICII
PARTENERI
COMPANIE
CARDUL DE LOIALITATE TRANSFER RAPID
CONTACT
Informaţii juridice importante – va rugam sa cititi declaratia de neasumare a responsabilitatii (disclaimer). Este posibil ca produsele si serviciile prezentate in cadrul acestor pagini web să nu fie disponibile persoanelor rezidente de anumite nationalitati. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati restrictiile referitoare la vanzare privind serviciile respective.
© Transfer Rapid 2006. Toate drepturile rezervate. Last update 10.11.2010