Primul Transfer Online Gratuit! 🎄
Transfer online cu comision 0 pentru tine și familia ta. Alege să transferi bani online, din siguranța și confortul casei tale.
Pentru oamenii dragi ție alegi Transfer Rapid!
O vacanță de neuitat pentru tine și familia ta Fiecare transfer de bani prin Transfer Rapid oferă posesorilor cardurilor de loialitate, oportunitatea câștigării unei vacanțe de neuitat pentru patru persoane!

Au mai rămas

până la a patra extragere

Având în vedere prevederile regulamentului campaniei "O vacanță de neuitat pentru tine și familia ta" și a condițiilor impuse de starea de urgență decretată în România prin ordonanțele militare în vigoare, se suspendă temporar extragerea din 31 martie 2020 urmând a se relua la încetarea stării de urgență în aceleași condiții.

În cazul în care regulamentul campaniei va suferi alte modificări, acestea se vor aduce la cunoștința publicului prin publicare pe site.

Câștigătorul vacanței în Veneția este Rareș Balog din Aiud, Alba.
Câștigătorul vacanței în Maldive este Lascău Adelin Florin din Dobricionești, Bihor.
Câștigătorul vacanței în Phuket este Dumitrescu Gabriel din Câmpulung, Argeș.
Felicitări!

Fiecare transfer te apropie mai mult de o vacanță de vis!

Fii loial serviciilor Transfer Rapid și vei participa automat, până în 30 martie 2020, la tombole organizate trimestrial, având premii vacanțe de neuitat în cele patru destinații ale campaniei!

Regulamentul campaniei

Veneția, Italia

Acel tărâm unde "la vita e bella" (viața e frumoasă): orașe spectaculoase, ruine antice, artă revoluționară, peisaje mirifice și mâncare delicioasă

Veneția, orașul plutitor, orașul îndrăgostiților sau al dragostei eterne. Aici veți descoperi magia măștilor și misterul care se ascunde în spatele acestora.

Male, Maldive

Vizualizează palmierii tropicali, apele turcoaz și plajele cu nisipul alb alintat de razele soarelui și cerul albastru nebrăzdat de nori.

Privește marea, pare să strălucească în diferite nuanțe de albastru, ascultă sunetul valurilor și simte briza mării.

Phuket, Tailanda

Phuket, Tailanda

"Țara Surâsului" și a orhideelor, o destinație cu o frumusețe naturală remarcabilă, mări calde și plaje mărginite de palmieri.

Templele tailandeze (denumite wat în limba locală) sunt cele mai de seamă exemple ale influenței budiste.

Marrakesh, Maroc

O țară cu o diversitate amețitoare, galerii muntoase epice, orașe străvechi și piețe viu colorate sau plimbări la apus prin deșertul Sahara.

Un loc fermecător, plin de mister și frumusețe. Diferite elemente decorative pot fi regăsite pe clădiri, însă cea mai puternică influență rămâne cea beduină.