Drepturi


Compania Transfer Rapid are o politică foarte strictă în ceea ce priveşte procesarea datelor cu caracter personal. În concordanţă cu dispoziţiile stipulate în Tratatul de Protecţie a Datelor (Data Protection Act) 1998, adoptat la nivel European, Compania are standarde stricte privind protejarea confidenţialităţii și intereselor clienților ce îi accesează platforma.

Astfel, datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi folosite decât pentru a îmbunătăţi serviciile oferite dumneavoastră de către Companie. Spre deosebire de practica multor entitaţi care au statutul de operator de date cu caracter personal, Transfer Rapid nu va folosi aceste date în scopuri de marketing și nu va comunica aceste date unor alte entităţi, indiferent de statutul acestora. Chiar și în cazul în care aceste date ar ajunge accidental în posesia unui alt operator de date cu caracter personal, în baza contractelor încheiate cu partenerii săi, Compania va solicita în numele clienților săi oprirea de la procesare și ştergerea acestor date cu caracter personal.

În plus, utilizatorii site-ului Transfer Rapid au dreptul de a solicita în orice moment modificarea, aducerea la zi, sau oprirea* din procesare a datelor cu caracter personal. De asemenea, aceştia au dreptul de a cere Companiei oprirea procesării datelor cu caracter personal în scopuri de direct marketing.

*La acestea se adaugă și dreptul de a solicita ştergerea datelor cu caracter personal.