Alege să transferi bani online, din siguranța și confortul casei tale.
Dragostea de familie are un nou nume: Transfer Rapid

Întrebări Frecvente


Transfer Rapid a fost creată pentru a schimba modul în care românii trimit bani din străinătate în România.

Compania a fost fondată cu capital anglo-saxon de către un grup de profesioniști români, cu obiectivul principal de a dezvolta servicii specifice nevoilor românilor din străinătate, oferindu-le posibilitatea de a trimite bani celor dragi de acasă într-un mod mai ușor, mai convenabil, mai rapid și mai sigur!

Începând cu 2005, Transfer Rapid a inițiat un parteneriat de succes cu CEC Bank, cea mai veche instituție financiar bancară din România cu cea mai extinsă rețea de agenții bancare și un brand în care românii pot avea încredere. Beneficiarii transferurilor din străinătate își pot primi banii la una dintre cele peste 1,000 de locații CEC Bank.Transfer Rapid reprezintă în prezent standardul de excelență în transferurile de bani din străinătate spre România. Pe baza acestei experiențe de peste 14 ani, începând cu anul 2019 am lansat serviciului de transfer de bani cash și pe teritoriul României, între agenții CEC Bank.

Cu siguranță! Până în prezent, am procesat peste 13 milioane de transferuri fără incidente!

Știm cât de mult munciți pentru bani, noi vom munci la fel de mult pentru ca banii să ajungă în scurt timp și în siguranță!

Transfer Rapid este o instituție de plată licențiată, autorizată și reglementată în mod independent de către Autoritatea de Conduită Financiară (FCA) din UK.

Transfer Rapid a dezvoltat un parteneriat de succes cu CEC Bank, cel mai cunoscut și accesibil brand bancar din România.

În plus, avem o politică foarte strictă în ceea ce privește procesarea datelor cu caracter personal. În concordanță cu dispozițiile stipulate în Tratatul de Protecție a Datelor (Data Protection Act) 1998, adoptat la nivel European, Compania are standarde stricte privind protejarea confidențialității și intereselor clienților ce îi accesează platforma.

Banii transmiși către un Beneficiar, persoana fizică prin Transfer Rapid pot fi ridicați în numerar de la orice unitate CEC Bank din România sau în cont bancar

Clienții Transfer Rapid, Beneficiari ai transferurilor din străinătate sau din țară, pot obține un Card de Loialitate Transfer Rapid care le permite ridicarea banilor la orice oră 24/7, de la bancomatele CEC Bank.

Orice client Transfer Rapid, Beneficiar al unui transfer de bani din străinătate sau din țară, poate solicita în orice unitate CEC Bank alocarea unui Card de Loialitate.

Cardul permite ridicarea banilor de la bancomate fără a fi nevoie de card sau cont bancar. Astfel, banii trimiși pot fi ridicați de la orice bancomat CEC BANK la orice oră, în orice zi (24/7/365).

În plus, Cardul de Loialitate îți permite participarea la campaniile cu premii organizate. Fiecare transfer reprezintă un "punct de oportunitate" pentru participarea la extrageri. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.

De asemenea, persoanele care dețin Card de Loialitate Transfer Rapid și realizează transferuri de bani între agențiile CEC Bank beneficiază de a-l 10-lea transfer gratuit.

Cardul de Loialitate poate fi utilizat la orice bancomat CEC Bank pentru a ridica un transfer de bani. Pașii pe care trebuie să-i urmezi sunt:

Pasul 1. De pe ecranul bancomatului trebuie să selectezi opțiunea Transfer Rapid și să selectezi limba în care dorești sa se afișeze interfața, apoi trebuie să introduci numărul cardului de loialitate.

Pasul 2. Trebuie să introduci suma trimisă, fără zecimale.

Pasul 3. Decizi dacă vrei să o primești imediat.

*Dacă suma primită a ajuns într-o altă monedă decât lei, pe ecranul bancomatului va fi afișat cursul valutar - bancomatele CEC Bank pot elibera doar Lei. Dacă dorești să ridici suma în moneda transferată trebuie să mergi în cea mai apropiată unitate CEC Bank.

Pasul 4. Ridici chitanța și banii.

Pentru a transfera bani online trebuie să accesezi https://www.transferrapid.com/transfer-de-bani-online.html și să urmezi câțiva pași simpli:

1. Verificarea Identității - avem nevoie de câteva informații despre tine pentru a te identifica. Trebuie doar să ai la îndemână un Document de Identitate valid, acceptat de Transfer Rapid și să urmezi întocmai indicațiile de pe site.

  • Detalii Beneficiar (Poți să trimiți bani direct pe numele unei persoane care îi poate ridica de la orice unitate CEC Bank din România sau poți transfera banii într-un cont bancar din România dacă cunoști IBANul contului). De asemenea, poți transfera bani și în contul unei persoane juridice (companii).
  • Suma Transferată (Alege valuta și completează suma pe care vrei să o transferi).

2. Completarea Datelor Transferului:

3. Realizarea Plății Transferului de pe un Card - datele cardului tău sunt în siguranță! Folosim cei mai buni procesatori de carduri pentru a ne asigura de acest lucru. Pentru procesarea transferului, trebuie să completezi informațiile de pe cardul tău, în ordinea în care sunt cerute pe site. Înainte de a realiza transferul asigură-te ca ai un card bancar 3-D Secure activat pentru efectuarea plăților online (poți obține aceste informații de la banca emitentă a cardului tău).

4. Întră în Comunitatea Transfer Rapid - Ai beneficii multiple odata ce ai intrat în comunitatea noastră. Trebuie doar să te înregistrezi pe site-ul nostru cu un email și să-ți setezi o parolă de acces.

Poți transfera bani în numerar de la peste 400.000 de agenții partenere Transfer Rapid din întreaga lume. Află care este cea mai apropiată agenție Transfer Rapid și de acolo poți trimite bani direct pe numele unei persoane care îi poate ridica de la orice agenție CEC Bank sau poți transfera bani în orice cont bancar din România (trebuie doar să cunoști IBANul contului respectiv).

Banii pot fi ridicați de către beneficiarul transferului în doar câteva minute din orice unitate CEC Bank! În plus, noi nu percepem comisioane suplimentare pentru rapiditatea serviciului. Vrem doar să ne asigurăm că îți oferim un serviciu de care ești pe deplin mulțumit!

Poți verifica statusul transferului tău aici.

Da, există limită pentru câți bani poți transfera. Unele limite sunt impuse de legislațiile țărilor de unde sunt transferați banii.

Te asigurăm că te vom anunța dacă te apropii de aceste limite în pagina în care scrii suma pe care vrei să o transferi.

Plata unui transfer online cu card de debit sau de credit poate fi nereușită din următoarele motive:

1) De banca emitentă a cardului tău

Banca emitentă a cardului poate refuza plata din cauza:

  • Fondurilor insuficiente în contul tău bancar.
  • Plăți neobișnuit de mari, ce depășesc limitele tale bancare.
  • Cardul tău ar putea să nu fie înregistrat pentru autentificarea în siguranță (3-D Secure).

În acest caz, te rugăm să contactezi banca sau să te conectezi în contul de online banking pentru a rezolva problema.

2) De Transfer Rapid

Putem refuza plata unui transfer online dacă suspectăm motive de fraudă sau înșelătorie.

Documente de identitate acceptabile pentru ridicarea unui transfer din orice unitate CEC Bank sunt:

  • Carte de identitate
  • Carte de rezidență permanentă