Ştiri


De acum, transfer de bani și către Republica Moldova

08 Iunie 2015

Începând de azi, prin Transfer Rapid se pot realiza transferuri și către Republica Moldova, iar banii pot fi ridicați de la orice sucursală Victoria Bank. Astfel, ne extindem rețeaua de parteneri oferind clienților și mai multe puncte de unde își pot ridica banii.


Parteneriatul dintre Meridiana și Transfer Rapid oferă un nou serviciu de transfer de bani dedicat românilor din străinătate.

15 Aprilie 2015

La cererea clienților, Transfer Rapid și Meridiana Transfer de Bani S.R.L. au început un parteneriat dedicat românilor din străinătate care doresc să trimită bani usor, sigur și rapid spre România.

Parteneriatul, încheiat în Aprilie 2015, are ca principal obiectiv reducerea costurilor și mărirea accesibilitații serviciului de transfer de bani, prin siguranță și prin profesionalismul reprezentanților Meridiana în 213 locații Atlassib poziţionate în mijlocul comunităților Românești din străinătate, și a operatorilor CEC Bank din 1,060 agenții, cea mai extinsă rețea bancară pentru ridicarea banilor în România.
Pentru a trimite banii spre România, expeditorul trebuie să meargă la o locație Meridiana cu cartea de identitate sau pașaportul românesc primind de la reprezentantul Meridiana o chitanță cu datele tranzacției și un număr unic de referintă pe care trebuie să-l comunice beneficiarului.

Beneficiarul se poate prezenta la orice agenție CEC Bank cu cartea de identitate și cu numărul unic de transfer comunicat de către expeditor. Banii pot fi ridicați în euro sau lei, în funcție de opțiunea beneficiarului, cu maxim de respect și promptitudine.

Toţi cei care trimit sau primesc bani prin rețeaua Transfer Rapid & Meridiana, vor beneficia de servicii de înaltă calitate la un preţ mic, având avantajul unei reţele mari de plăți din România.

Mai multe detalii despre serviciul internațional de bani prin Transfer Rapid & Meridiana, găsiți pe www.transferrapid.com și www.meridiana-transfer-de-bani.ro.

Despre Transfer Rapid

Fondată în 2004 de către investitori americani și profesioniști români, Transfer Rapid creează produse pentru un sector financiar în plină transformare, datorat migrării din ultimii ani a românilor spre alte țări ale Uniunii Europene. Începând cu 2005, Transfer Rapid a inițiat parteneriatul de succes cu CEC Bank, cea mai veche instituție financiar bancară din România, cu cea mai extinsa rețea de agenții, și cel mai vechi brand bancar. Cei doi parteneri și-au propus lansarea unui produs de plăți eficient, multifuncţional și convenabil pentru clienții români. Până în prezent echipele de suport și platformă de tehnologie Transfer Rapid, împreună cu personalul înalt calificat din front-office CEC Bank, au procesat aproape 10 milioane de plăți către client, fără nicio întrerupere de sistem. Siguranța tehnologiei și calitatea serviciului a generat o deosebită loialitate prin folosirea repetată a sistemului de peste 80% din clienții existenţi.

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre, puteți accesa www.transferrapid.com sau la contul nostu de Facebook.

Despre Meridiana

Meridiana Transfer de bani S.R.L., este prima instituție de plată cu capital integral românesc autorizată de Banca Națională a României să furnizeze servicii de plată, în baza OUG113/2009 și a Directivei 64/2007/CE. Instituția face parte din Holding Atlassib și desfășoară activități de plată începând cu anul 2008, iar serviciile se adresează strict persoanelor fizice și sunt furnizate exclusiv prin intermediul partenerilor și colaboratorilor noştri, într-o rețea în continuă dezvoltare care include: UniCredit Ţiriac Bank, Poşta Atlassib, agențiile Atlassib din vestul Europei, Victoriabank din Republica Moldova și Easy Money Transfer din Grecia.

Pentru mai multe informații despre serviciul de transfer de bani prin Meridiana, accesați www.meridiana-transfer-de-bani.ro.


Transfer Rapid este printre primele 2 servicii de transfer de bani spre România

23 Decembrie 2014

La sfârșitul anului 2014, Transfer Rapid depăşeşte MoneyGraam în volumul tranzacţiilor și ocupă locul 2 în piața transferurilor de bani spre România.


CEC Bank sărbătorește 150 de ani de existență

24 Noiembrie 2014

CEC Bank, partener Transfer Rapid și primul brand bancar din România cu cea mai extinsa rețea de agenții, sărbătorește astazi 150 de ani de când a fost inființat la inițiativa domnitorului Alexandru Ioan Cuza.


Transferă bani în cont la orice bancă din România

30 Aprilie 2014

De la 1 septembrie 2013, clienții Transfer Rapid pot trimite bani în contul oricărei bănci din România.


Transfer Rapid sărbătorește a 5.000.000-a tranzacție

10 iunie 2014

Pentru a sărbători acest eveniment, TR a acordat 1.000 EUR clientului care a efectuat această tranzacție. Doamna Negru Maria a trimis acasă 400 EUR, dar cei dragi ei au primit 1.400 EUR.