Partener strategic: CEC Bank
Acreditat

 

 

Recuperare Taxe din Străinătate

Serviciu disponibil pentru românii care lucrează sau au lucrat în străinătate

dintre români nu-și cunosc
recuperarea taxelor
recuperarea taxelor putând fi totală sau parțială

LUCREZI sau AI LUCRAT ÎN STRĂINĂTATE?

Află mai multe informații despre recuperarea taxelor aici

Este bine să știi:

  • Dacă lucrezi sau ai lucrat în ultimii 5 ani în străinătate este posibil să fi platit taxe în plus. Acest lucru se întamplă fie pentru că, deși legal, angajatorul a reținut taxe mai mari decât ar fi trebuit, fie pentru că ai fost încadrat într-o clasă de impozitare mai dezavantajoasă.
  • Taxele returnate le primeşti de la biroul fiscal, nu de la angajator. Dreptul de a recupera banii nu afectează dreptul de a lucra în străinătate pe viitor și nici relaţia cu angajatorul.
  • Suma de recuperat diferă în funcție de: venitul obținut în străinătate, venitul obținut în România în anul respectiv, starea civilă și venitul obținut în România de soţ/soţie. De aceea, unele persoane pot obţine sume mai mari decât altele. După caz, la aceste sume se pot adăuga și beneficii sociale, cum ar fi: alocaţiile europene pentru copii.
  • Fiecare ţară impune o grilă de impozitare diferită.

Alege ţara în care ai lucrat pentru a afla condiţiile pe care trebuie să le îndeplinești pentru recuperare taxe și beneficiile de a colabora cu un agent autorizat din Europa de Est pentru recuperare taxe.

Povești de success

 

 

Recomandă unui prieten serviciul nostru de recuperare taxe

 

 

 

 

 

Împărtăşeşte povestea ta de success.